18 september - 13 november 2018

La Saison Culinaire

De Stichting La Saison Culinaire heeft als doelstelling om als marketingplatform alles te bundelen wat de Limburgse gastronomie (streekgerechten, streekproducten en Limburgse wijnen) zo (her)kenbaar maakt. Focus hierbij ligt op het herfstseizoen, het seizoen van de oogst en slacht. Traditioneel een periode waarin deze streek gastronomisch excelleert.

Hierbij heeft de Stichting een faciliterende en regisserende rol en doet het dienst als hoeder van tal van activiteiten in de (Eu)regio, waarbij op logische wijze de connectie gemaakt wordt met de partners van de toeristische promotie van Maastricht, Zuid-Limburg en de Euregio als: Streek van de Smaak. Het spreekt voor zich dat alle activiteiten gekenmerkt worden door de gastvrijheiden “Gründlichkeit” die als een natuurlijk element in het ondernemerschap van de regio verweven zitten.

Stichting La Saison Culinaire richt zich primair op de evenementen c.q. initiatieven die tot nu toe nog niet van de grond zijn gekomen of een extra impuls kunnen gebruiken, teneinde onder de La Saison Culinaire (evenementen) paraplu gevoegd te worden. Daarom inventariseert La Saison Culinaire de wensen en behoeften van de markt en richt zich op het verbinden van diverse gemeenten, ondernemers, streekproducenten en leveranciers.

Extra informatie

Begindatum en tijd
18 september 2018 om 10:00 uur
Einddatum en tijd
13 november 2018 om 21:00 uur
Door gebruik te maken van deze website stemt u in met het plaatsen van cookies op uw computer of apparaat.