9 november 2018

Symposium Specialist worden is topsport

Ga voor Goud! Specialist worden is topsport.

Het symposium ‘Ga voor Goud’ op 15 november aanstaande staat geheel in het teken van de relatie tussen medisch specialist worden en het beoefenen van topsport. Hoe haal je het beste uit jezelf? Wat is er nodig voor een goede relatie tussen aios en coach c.q. opleider? Hoe zorg je voor een optimale samenwerking tussen verschillende experts? Hoe geef je zelf leiding aan je trainings-/ opleidingsschema? Hoe kun je ondanks alle stressvolle omstandigheden toch de benodigde rust vinden, zowel tijdens je werk als daarbuiten?
Dit is een greep uit de onderwerpen die aan bod komen tijdens de inspirerende openingslezing van Maaike Head, anios heelkunde en olympisch kampioen roeien. Vervolgens worden deze thema’s uitgediept in een aantal workshops waarin praktische tips voor de dagelijkse praktijk gedeeld worden. Een quiz inclusief sportieve prijs mag uiteraard niet ontbreken.

A(n)ios, (plaatsvervangend) opleiders, stafleden, coassistenten en semiartsen en andere geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om dit symposium bij te wonen!

Extra informatie

Begindatum en tijd
9 november 2018 om 16:30 uur
Einddatum en tijd
9 november 2018 om 21:15 uur
Locatie
Zuyderland, T2 – ruimte 50/Auditorium/Kapel
Entree
gratis
Door gebruik te maken van deze website stemt u in met het plaatsen van cookies op uw computer of apparaat.