11 - 19 maart 2023

TEFAF 2023

Vanaf het moment dat The European Fine Art Foundation (TEFAF) in 1988 haar deuren opende in het MECC Maastricht, presenteert deze beurs ’s werelds beste beeldende kunst, antiek en design op één plek. Met 280 toonaangevende kunstdealers uit 22 landen laat TEFAF Maastricht je meer dan 7.000 jaar aan kunstgeschiedenis, door de eeuwen heen en van over de hele wereld, zien.

Zo kun je werk van de Oude Meesters, antiek en kunst uit de klassieke oudheid bekijken, maar vind je er ook moderne en hedendaagse kunst, fotografie, sieraden, 20e-eeuws design en werken op papier. Een groot netwerk van internationale topdealers komen hier samen, die zo’n 74.000 kunstliefhebbers uit de hele wereld inspireren.

Naast de toewijding aan uitmuntendheid en een unieke verzamelervaring speelt het doorlichtingsproces een belangrijke rol in het succes van TEFAF Maastricht. De strengheid waarmee de kwaliteit, authenticiteit en conditie van de kunstwerken gecontroleerd worden is ongeëvenaard. Kopers kunnen erop vertrouwen dat elk te koop aangeboden kunstwerk door de handen en onder de ogen van vooraanstaande experts is gegaan.Extra informatie

Begindatum en tijd
11 maart 2023 om 14:00 uur
Einddatum en tijd
19 maart 2023 om 19:00 uur
Locatie
MECC Maastricht
Entree
Via: https://tickets.tefaf.com/tefaf/Registration/event/tickets
Meer informatie
https://www.tefaf.com/
Door gebruik te maken van deze website stemt u in met het plaatsen van cookies op uw computer of apparaat.