11 juni 2023

Agenda

Extra informatie

Begindatum en tijd
11 juni 2023 11:00
Einddatum en tijd
7 januari 2024 17:00
Locatie
Bonnefantenmuseum

Entree

van € 0,00 tot € 17,50 Volwassenen €17,50 Studenten, CJP €8,75 ; Gratis: Jongeren t/m 18 jaar, Museumkaart, LGOG, Kunstuitleen, Vrienden van het Bonnefantenmuseum, CIMAM, Bonnefanten Jaarpassen, ICOM, Vereniging Rembrandt, VIP kaart VriendenLoterij

In de tentoonstelling A Room of One’s Own worden werken getoond van vrouwelijke kunstenaars uit de Bonnefantencollectie, die een naam maakten voor zichzelf in een wereld waarin mannen nog de norm waren. In de tentoonstelling zijn voorbeeldstellende pioniers te zien die vanaf de jaren vijftig en zestig actief waren, tijdens de tweede feministische golf. Ze hebben de weg gebaand voor de volgende generatie vrouwelijke kunstenaars, en ze geïnspireerd om zich niet te laten ontmoedigen.

Openingstijden:
Elke dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag, van 11.00 - 17.00 uur

Zie ook

We leven in een boeiende en heel snel evoluerende wereld met een toegenomen mobiliteit van patiënten en zorgverleners. Een wereld waar we samen zorg moeten dragen voor de mens en de natuur. Hoe kunnen we onze zorgverleners het best voorbereiden en levenslang laten meegroeien met de nieuwe evoluties die het zorglandschap drastisch zullen hertekenen? Hoe gaan die zorgverleners in de toekomst samenwerken? Hoe maken we onze opleidingen “future proof”?

Meer inforamtie? Zie: https://nvmo.nl/nvmo_congres

Ter gelegenheid van het 35-jarig jubileum van Gerion

Dit jaar wordt op 31 oktober 2024 de SANO Wetenschapsdag ‘Veerkracht Verbindt: verbeeld je eigen toekomst in de zorg voor ouderen’ gehouden. De dag zal plaatsvinden in de GAIA Zoo in Kerkrade van 10.00 – 15.00 uur.

Aanmelden kan via deze link.