02 augustus 2024

Agenda

Extra informatie

Begindatum en tijd
2 augustus 2024 16:00
Einddatum en tijd
11 augustus 2024 10:00
Locatie
Kennedylaan

Entree: Gratis

Van 2 tot en met 11 augustus 2024 verandert de Kennedylaan in Eindhoven weer in Park Hilaria. Meer dan honderd spectaculaire en nostalgische kermisattracties, live optredens en volop eet- en drinkgelegenheden staan garant voor een gezellig dagje uit voor alle leeftijden.

Het tijdelijke pretpark is veel meer dan alleen een kermis. Het is zomers topvermaak voor alle leeftijden. Van ver vallen de grote, spectaculaire kermisattracties op, maar daarnaast biedt Park Hilaria ook straattheater, talloze live optredens op diverse themapleinen en volop eet- en drinkgelegenheden.

Openingstijden:

VRIJDAG EN ZATERDAG 14:00- 00:30
ZONDAG T/M DONDERDAG 14:00- 24:00

Op maandag is Park Hilaria van 14:00 tot 16:00 uur PRIKKELARM 

Zie ook

Ter gelegenheid van het 35-jarig jubileum van Gerion

Pop in Limburg en L1 slaan de handen ineen en lanceren 'de Week van de Limburgse Popmuziek'. En jij kan meedoen!

Ben jij master student Geneeskunde of basisarts en durf jij een uitdaging aan? Kom dan naar de PUBQUIZ van de Huisartsopleiding!

Deze vindt plaats op donderdag 6 juni van 19:15 uur tot 20:45 uur in café Van Buuren op het OLV-plein in Maastricht.

In deze PUBQUIZ wordt jouw kennis over huisartsgeneeskunde en het huisartsenvak getest. Makkelijk wordt het niet, gezellig wel. Met (gratis) drankjes en hapjes.

Iedereen mag door naar de volgende ronde. Daarin staan aios huisartsgeneeskunde en medewerkers van de Huisartsopleiding klaar al jouw vragen te beantwoorden. Over het huisartsenvak, de opleiding en alles wat je verder wilt weten. Doe mee en meld je (gratis) aan via www.huisartsopleiding.nl/pubquiz.