24 september 2023
Entree: Volwassene € 14,50 | Student / 65+ € 7,50 | Kinderen en jongeren onder 18 jaar € 1,00 | CJP kaarthouder € 5,00 | Begeleider van een bezoeker met een beperking € 0,00
The number of people on Earth is growing fast: there will be nearly 10 billion of us by 2050. More food will be needed than we can produce today. Where will this food come from? And how will it be made? A burger made from cultured meat, milk from a robotic cow, or potatoes from space. It may sound far away, but farmers, scientists, entrepreneurs, artists and designers are already developing new foods and innovative ways to turn this into reality. This exhibition takes you to the future of food and agriculture.
We leven in een boeiende en heel snel evoluerende wereld met een toegenomen mobiliteit van patiënten en zorgverleners. Een wereld waar we samen zorg moeten dragen voor de mens en de natuur. Hoe kunnen we onze zorgverleners het best voorbereiden en levenslang laten meegroeien met de nieuwe evoluties die het zorglandschap drastisch zullen hertekenen? Hoe gaan die zorgverleners in de toekomst samenwerken? Hoe maken we onze opleidingen “future proof”?
Meer informatie? Zie: https://nvmo.nl/nvmo_congres
Het thema van de 9e conferentie is "Good practice with our European neighbors". Het programma bevat plenaire sessies, workshops in kleinere focusgroepen, posterpresentaties en een rondleiding door Strasbourg door een van de oudste ziekenhuizen van Frankrijk.
Op de website van het congres vind je meer informatie: https://www.eyfdmforum2025.com/
Op 3 april is er een programma voor huisartsen in opleiding (beperkt aantal plekken) en op 4 april een programma voor huisartsen en huisartsen in opleiding.